“Образование отвъд” е името на панела, организиран от Академия за родители, Фестивал (не)Възможното образование и EduLibrium, който ще се проведе на 28.11 от 14.30 до 16 ч.

В рамките на час и половина ще се представят 6 образователни пространства, които функционират извън изискванията на МОН и ние ще сме едно от тях! Възложили сме отговорната задача на Нели Керемидчиева и Иван Николов.

Събитието е предназначено за родители, които търсят най-доброто образование за децата си и ще бъде предшествано от Виртуални отворени врати за лицензирани по МОН детски градини – в събота, и за лицензирани по МОН училища – в неделя. Засега събитието се отнася само до София. Повече детайли за уикенда на 27-28 ноември можете да прочетете ТУК.

Междувременно информация за местата за деца в предучилищна и училищна възраст от панела, както и за  характеристиките, които ги обединяват, можете да следите във Фейсбук събитието. Можете да го гледате предавано на живо на същата страница, както и на страницата на Академия за родители. Ако пък не използвате Фейсбук, имате възможност да се присъедините направо в срещата в Zoom.

Вълнуваме се и се радваме, че ще сме в такава хубава компания!